איך לפרק ברווז?

אסאדו בישול ארוך- שף בשרים באר שבע

פירוק ברווז

  1. סופגים עם נייר נוזלים.
  2. מורידים כנפיים (החלק השני).
  3. מורידים את הגרון- ומורידים ממנו את השומן – שומרים (מורידים את הwish bore).
  4. פותחים את העור של השוקיים ופורקים את מפרק הירך (רוצים לראות עצם).
  5. מנתקים את הרגל באמצעות גילוף על העצם פעמיים (נקרא שוק). מורידים את השומן.
  6. שמים את החלק עם העור כלפי מעלה, פותחים במרכז ומגלפים את החזה על העצם. מורידים את ההמשך של הכנף. מיישרים את השומן, אפשר עם סכין שף.
  7. מורידים את השומן מהשלד.
  8. עוברים עם הסכין ומורידים את הנוצות.
  9. מפרקים את השוקיים כמו פרגית (משחררים שומן- מפרקים את האמצע ומגלפים את הבשר כמו בפרגית). נצטרך לבשל רגל אחת.
  10. שוטפים את הקרש.
  11. שוברים את הגרון ואת השלד עם מזמרה (זפת זורקים).
  12. טוחנים רגל אחת של ברווז, עצמות ברוטב. הכנת המנה עצמה להגשה.

שתפו אותנו:

Facebook
WhatsApp
Email

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

תוכן עניינים

מאמרים ומתכונים

אולי תאהבו גם:

מתכון כנאפה גבינה

כנאפה גבינה מתכון

מרכיבים: 100 גרם אטריות קדאיף כ-100 גרם חמאה מומסת 250 גרם גבינת ריקוטה פרסקה 1/3 גליל (65 גרם) גבינת עזים רכה גרידת לימון מלימון 1 זהירות בלי הליבה

כבד עוף עם צ'אטני תפוחים

מרכיבים: 5 יחידות כבד עוף מלח ופלפל צ'אטני: 2 תפוחי גרני סמית 50 גרם סוכר 50 גרם חומץ תפוחים 1/2 כפית ג'ינג'ר (מיקרופלין) 1 שן

טארט לימון מתכון הסכין והקרש

טארט לימון

מרכיבים: 150 גרם קמח 90 גרם חמאה (=לייצב את הקרם). 40 גרם אבקת סוכר 35 גרם ביצים קורט מלח חצי כפית זסט לימון מלית: 100

דילוג לתוכן