פירוק ברווז
- סופגים עם נייר נוזלים.
- מורידים כנפיים (החלק השני).
- מורידים את הגרון- ומורידים ממנו את השומן – שומרים (מורידים את הwish bore).
- פותחים את העור של השוקיים ופורקים את מפרק הירך (רוצים לראות עצם).
- מנתקים את הרגל באמצעות גילוף על העצם פעמיים (נקרא שוק). מורידים את השומן.
- שמים את החלק עם העור כלפי מעלה, פותחים במרכז ומגלפים את החזה על העצם. מורידים את ההמשך של הכנף. מיישרים את השומן, אפשר עם סכין שף.
- מורידים את השומן מהשלד.
- עוברים עם הסכין ומורידים את הנוצות.
- מפרקים את השוקיים כמו פרגית (משחררים שומן- מפרקים את האמצע ומגלפים את הבשר כמו בפרגית). נצטרך לבשל רגל אחת.
- שוטפים את הקרש.
- שוברים את הגרון ואת השלד עם מזמרה (זפת זורקים).
- טוחנים רגל אחת של ברווז, עצמות ברוטב. הכנת המנה עצמה להגשה.