מתכונים ומאמרים

מתכון תאילנדי

ספרינג רולס תאילנדיים

מרכיבים: עלי סיגר/ אגרול אצה טרופה, להדבקת הגלילים שמן לטיגון עמוק למלית: נאם פריק- מי צ'ילי 100 גרם בשר עוף טחון 1 כף רוטב סויה 1/2 כפית סוכר 30 גרם אטריות …

2022

יוני 09

מתכון כנאפה גבינה

כנאפה גבינה מתכון

מרכיבים: 100 גרם אטריות קדאיף כ-100 גרם חמאה מומסת 250 גרם גבינת ריקוטה פרסקה 1/3 גליל (65 גרם) גבינת עזים רכה גרידת לימון מלימון 1 זהירות בלי הליבה רק את הצהוב. 100 גרם (1/2 כוס) סוכר 180 מ"ל (3/4 כוס) …

2022

מרץ 05

טאקו דג קריספי- שף פרטי

טאקו דג מטוגן, סזאר וסלסה ורדה.

    מרכיבים: טורטיה: 140 גרם קמח תירס מיוחד לטורטייה 220 גרם מים פושרים / חמימים 1/4 כפית מלח כפית שמן סלט סזאר: 3-4 עלי חסה 25 גרם מיונז 2 גרם רוטב דגים 2 …

2022

פברואר 19

כבד עוף עם צ'אטני תפוחים

מרכיבים: 5 יחידות כבד עוף מלח ופלפל צ'אטני: 2 תפוחי גרני סמית 50 גרם סוכר 50 גרם חומץ תפוחים 1/2 כפית ג'ינג'ר (מיקרופלין) 1 שן שום 1/2 יחידות צ'ילי אדום קורט …

2022

ינואר 12

טארט לימון מתכון הסכין והקרש

טארט לימון

מרכיבים: 150 גרם קמח 90 גרם חמאה (=לייצב את הקרם). 40 גרם אבקת סוכר 35 גרם ביצים קורט מלח חצי כפית זסט לימון מלית: 100 גרם מיץ לימון 140 גרם סוכר …

2022

ינואר 10

טורטליני דלעת עם חמאה חומה ומרווה-שף פרטי מתכון

טורטיליני דלעת צלויה בחמאה חומה ואגוזי לוז

מרכיבים: בצק פסטה: 200 גרם קמח פסטה 50 גרם דורום 2 ביצים 1 כף שמן זית 1 כף מים מעט מלח מלית: 100 גרם ריקוטה טרייה 100 דלורית צלויה 20 גרם פרמזן …

2022

ינואר 10

מידות עשייה בשר טיפ הסכין והקרש

מידות עשייה או טמפרטורה פנימית

מידות עשייה / טמפרטורה פנימית בקר סוג הנתח בלו/ Bleu רייר/ Rare מדיום/ Medium/ Rose וול דאן WD פילה בקר 40 50 58 68-70 אנטרקוט 40 54 60 68-70 סינטה 40 52 62 68-70 נתח קצבים 40 54 62 68-70   טלה סוג הנתח בלו/ Bleu רייר/ Rare מדיום/ Medium/ Rose וול דאן WD צלעות טלה - - 59 67 אוכף טלה - - 59 67 שוק טלה - - 65 70   חזיר סוג הנתח בלו/ Bleu רייר/ Rare מדיום/ Medium/ Rose וול דאן …

2021

דצמבר 27

מתכונים וטיפים הסכין והקרש-סלט מגדרה

סלט מג'דרה

מרכיבים 2 בצלים 2 כפות שקדים גפרורים 30 גרם שמן זית 1 כפית זרעי כמון שלמים 100 גרם עדשים שחורות 1 יחידות מקל קינמון מעט מלח 1 לימון 10 גבעולי …

2021

דצמבר 27

מתכון תאילנדי

ספרינג רולס תאילנדיים

מרכיבים עלי סיגר/ אגרול אצה טרופה, להדבקת הגלילים שמן לטיגון עמוק למלית נאם פריק- מי צ'ילי 100 גרם בשר עוף טחון 1 כף רוטב סויה 1/2 כפית סוכר 30 גרם אטריות …

2021

דצמבר 27

אסאדו בישול ארוך- שף בשרים באר שבע

איך לפרק ברווז?

פירוק ברווז סופגים עם נייר נוזלים. מורידים כנפיים (החלק השני). מורידים את הגרון- ומורידים ממנו את השומן – שומרים (מורידים את הwish bore). פותחים את העור של השוקיים ופורקים את …

2021

דצמבר 22

ציר בקר/עגל

מרכיבים 3 קילו עצמות בקר/ עגל (ללא מוח) 3 יחידות גזר 2 יחידות בצל 1 יחידות כרישה 2 גבעולים סלרי אמריקאי/ 1 ראש סלרי 5 שיני שום 2 עגבניות (חוצים …

2021

דצמבר 22

אסאדו - שף בשרים בבאר שבע

למה לבחור את "הסכין והקרש" לאירועים עסקיים?

שף פרטי הוא הבסיס לכלל האירוע והצלחת האירוע תלויה בהצלחת השף הפרטי/ הקייטרינג שהוזמן לאירוע. שף שנכשל עלול להרוס את האירוע! על כן, ישנה חשיבות רבה לבחירת השף המתאים לאירוע שלכם. במידה …

2021

דצמבר 22

חדש!
מגיעים אליכם עד הבית!

רוצים להישאר מתחת לשמיכה בבית ולא לצאת?
נמאס לכם תמיד אותו הדבר?
מתאים לכם ג'בטה חמה ומיוחדת
חדש במסעדת סעדיה אנחנו מגיעים אליכם עד לבית

דילוג לתוכן