מידות עשייה או טמפרטורה פנימית

מידות עשייה בשר טיפ הסכין והקרש

מידות עשייה / טמפרטורה פנימית

בקר

סוג הנתח בלו/ Bleu רייר/ Rare מדיום/ Medium/ Rose וול דאן WD
פילה בקר 40 50 58 68-70
אנטרקוט 40 54 60 68-70
סינטה 40 52 62 68-70
נתח קצבים 40 54 62 68-70

 

טלה

סוג הנתח בלו/ Bleu רייר/ Rare מדיום/ Medium/ Rose וול דאן WD
צלעות טלה 59 67
אוכף טלה 59 67
שוק טלה 65 70

 

חזיר

סוג הנתח בלו/ Bleu רייר/ Rare מדיום/ Medium/ Rose וול דאן WD
פילה חזיר 62
צלעות חזיר 68
מליות/ פטה/ נקניק 68-72

 

עופות

סוג הנתח בלו/ Bleu רייר/ Rare מדיום/ Medium/ Rose וול דאן WD
חזה עוף 62-65
כרעיים 68
חזה ברווז 52 58 68
כרעיים ברווז 68

 

  • טמפרטורה במרכז הנתח.
  • מדחום לא מדייק.
  • קפיצה ממידת עשייה למידת עשייה היא בערך 5 מעלות.
  • לא מגישים את הבשר במידות האלו (קשור למנהג, לתרבות המעורבת).

שתפו אותנו:

Facebook
WhatsApp
Email

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

תוכן עניינים

מאמרים ומתכונים

אולי תאהבו גם:

מתכון כנאפה גבינה

כנאפה גבינה מתכון

מרכיבים: 100 גרם אטריות קדאיף כ-100 גרם חמאה מומסת 250 גרם גבינת ריקוטה פרסקה 1/3 גליל (65 גרם) גבינת עזים רכה גרידת לימון מלימון 1 זהירות בלי הליבה

כבד עוף עם צ'אטני תפוחים

מרכיבים: 5 יחידות כבד עוף מלח ופלפל צ'אטני: 2 תפוחי גרני סמית 50 גרם סוכר 50 גרם חומץ תפוחים 1/2 כפית ג'ינג'ר (מיקרופלין) 1 שן

טארט לימון מתכון הסכין והקרש

טארט לימון

מרכיבים: 150 גרם קמח 90 גרם חמאה (=לייצב את הקרם). 40 גרם אבקת סוכר 35 גרם ביצים קורט מלח חצי כפית זסט לימון מלית: 100

דילוג לתוכן