מידות עשייה או טמפרטורה פנימית

מידות עשייה בשר טיפ הסכין והקרש

מידות עשייה / טמפרטורה פנימית

בקר

סוג הנתח בלו/ Bleu רייר/ Rare מדיום/ Medium/ Rose וול דאן WD
פילה בקר 40 50 58 68-70
אנטרקוט 40 54 60 68-70
סינטה 40 52 62 68-70
נתח קצבים 40 54 62 68-70

 

טלה

סוג הנתח בלו/ Bleu רייר/ Rare מדיום/ Medium/ Rose וול דאן WD
צלעות טלה 59 67
אוכף טלה 59 67
שוק טלה 65 70

 

חזיר

סוג הנתח בלו/ Bleu רייר/ Rare מדיום/ Medium/ Rose וול דאן WD
פילה חזיר 62
צלעות חזיר 68
מליות/ פטה/ נקניק 68-72

 

עופות

סוג הנתח בלו/ Bleu רייר/ Rare מדיום/ Medium/ Rose וול דאן WD
חזה עוף 62-65
כרעיים 68
חזה ברווז 52 58 68
כרעיים ברווז 68

 

  • טמפרטורה במרכז הנתח.
  • מדחום לא מדייק.
  • קפיצה ממידת עשייה למידת עשייה היא בערך 5 מעלות.
  • לא מגישים את הבשר במידות האלו (קשור למנהג, לתרבות המעורבת).

שתפו אותנו:

Facebook
WhatsApp
Email

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תוכן עניינים

מאמרים ומתכונים

אולי תאהבו גם:

מתכון תאילנדי

ספרינג רולס תאילנדיים

מרכיבים: עלי סיגר/ אגרול אצה טרופה, להדבקת הגלילים שמן לטיגון עמוק למלית: נאם פריק- מי צ'ילי 100 גרם בשר עוף טחון 1 כף רוטב סויה

מתכון כנאפה גבינה

כנאפה גבינה מתכון

מרכיבים: 100 גרם אטריות קדאיף כ-100 גרם חמאה מומסת 250 גרם גבינת ריקוטה פרסקה 1/3 גליל (65 גרם) גבינת עזים רכה גרידת לימון מלימון 1 זהירות בלי הליבה

כבד עוף עם צ'אטני תפוחים

מרכיבים: 5 יחידות כבד עוף מלח ופלפל צ'אטני: 2 תפוחי גרני סמית 50 גרם סוכר 50 גרם חומץ תפוחים 1/2 כפית ג'ינג'ר (מיקרופלין) 1 שן

חדש!
מגיעים אליכם עד הבית!

רוצים להישאר מתחת לשמיכה בבית ולא לצאת?
נמאס לכם תמיד אותו הדבר?
מתאים לכם ג'בטה חמה ומיוחדת
חדש במסעדת סעדיה אנחנו מגיעים אליכם עד לבית

דילוג לתוכן