טאקו דג מטוגן, סזאר וסלסה ורדה.

טאקו דג קריספי- שף פרטי

 

 

מרכיבים:

טורטיה:

  • 140 גרם קמח תירס מיוחד לטורטייה
  • 220 גרם מים פושרים / חמימים
  • 1/4 כפית מלח
  • כפית שמן

סלט סזאר:

  • 3-4 עלי חסה
  • 25 גרם מיונז
  • 2 גרם רוטב דגים
  • 2 גרם שום
  • כפית חומץ
  • 5 גרם פרמזן

דג פריך:

  • 150 גרם פילה קוד

בריין:

  • 1 ליטר מים
  • 100 גרם מלח
  • 80 גרם סוכר

בלילת בירה:

  • 250 גרם בירה – רצוי קרה
  • 20 גרם וודקה
  • 200 גרם קמח עוגות / פסטה
  • 5 גרם מלח
  • 5 גרם סודה לשתייה

סלסה ורדה:

  • 400 גרם טומטיו
  • 50 גרם כוסברה- גבעולים
  • 50 גרם חלפיניו כבוש
  • 30 גרם שום
  • 5 גרם מלח
  • שמן לטיגון עמוק

 

 

 

אופן ההכנה:

דג:

בריין- מים + מלח + סוכר, מערבבים היטב שהסוכר והמלח יימסו ועושים בריין של 10 דקות. סופגים היטב עם נייר שאריות נוזלים וחותכים למנות, ולקערה.

בלילת בירה:

לתוך קערה מוסיפים קמח ובירה + מלח + אבקת סודה לשתייה + וודקה, ומערבבים עם מטרפה (שומרים במקרר מנוילן).

 

רוטב סלט סזאר:

לתוך קערה מכניסים מיונז  + רוטב דגים + שום כתוש + חומץ + פרמזן, ומערבבים היטב.

טורטייה:

  1. בקערה שמים קמח + מלח + שמן, ומערבבים. מוסיפים מים ומערבבים עם כף. מניילנים ושמים בצד ל10 דקות.
  2. קורצים כדורים, מניחים 2 ניירות אפייה בין הtortia press למניעת הדבקות ועושים press פעמיים. / או בתוך סיר, חשוב שיהיה ניילון למניעת הדבקה.
  3. מחממים מחבת טפלון על אש קטנה עד שנוצר כיס וקצת שחום כמו פיתה וישר מעבירים למחבת נקייה וסוגרים בתוכה את הטורטיות. הופכים פעמיים. שמים מתחת למגבת בערימה.

טיגון והרכבה:

  1. מקמחים את הדגים עם קורנפלור (מעט) כדי שהבלילה תיתפס יותר טוב.
  2. מכינים גסטרונום עם נייר סופג וספיידר ומטגנים. לפני ההכנסה לשמן, עושים לו סיבוב ואז מכניסים לגמרי.

סלסה ורודה:

טוחנים את כל המרכיבים במג'מיקס.

סגירה:

מתבלים את החסה ברוטב קיסר ומרכיבים- טורטייה + חסה קיסר + דג, ומעל סלסה ורודה + כוסברה, ואפשר גם בצל כבוש.

שתפו אותנו:

Facebook
WhatsApp
Email

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

תוכן עניינים

מאמרים ומתכונים

אולי תאהבו גם:

מתכון כנאפה גבינה

כנאפה גבינה מתכון

מרכיבים: 100 גרם אטריות קדאיף כ-100 גרם חמאה מומסת 250 גרם גבינת ריקוטה פרסקה 1/3 גליל (65 גרם) גבינת עזים רכה גרידת לימון מלימון 1 זהירות בלי הליבה

כבד עוף עם צ'אטני תפוחים

מרכיבים: 5 יחידות כבד עוף מלח ופלפל צ'אטני: 2 תפוחי גרני סמית 50 גרם סוכר 50 גרם חומץ תפוחים 1/2 כפית ג'ינג'ר (מיקרופלין) 1 שן

טארט לימון מתכון הסכין והקרש

טארט לימון

מרכיבים: 150 גרם קמח 90 גרם חמאה (=לייצב את הקרם). 40 גרם אבקת סוכר 35 גרם ביצים קורט מלח חצי כפית זסט לימון מלית: 100

דילוג לתוכן