מתכונים ומאמרים

מתכון כנאפה גבינה

כנאפה גבינה מתכון

מרכיבים: 100 גרם אטריות קדאיף כ-100 גרם חמאה מומסת 250 גרם גבינת ריקוטה פרסקה 1/3 גליל (65 גרם) גבינת עזים רכה גרידת לימון מלימון 1 זהירות בלי הליבה רק את הצהוב. 100 גרם (1/2 כוס) סוכר 180 מ"ל (3/4 כוס) …

2022

מרץ 05

טאקו דג קריספי- שף פרטי

טאקו דג מטוגן, סזאר וסלסה ורדה.

    מרכיבים: טורטיה: 140 גרם קמח תירס מיוחד לטורטייה 220 גרם מים פושרים / חמימים 1/4 כפית מלח כפית שמן סלט סזאר: 3-4 עלי חסה 25 גרם מיונז 2 גרם רוטב דגים 2 …

2022

פברואר 19

כבד עוף עם צ'אטני תפוחים

מרכיבים: 5 יחידות כבד עוף מלח ופלפל צ'אטני: 2 תפוחי גרני סמית 50 גרם סוכר 50 גרם חומץ תפוחים 1/2 כפית ג'ינג'ר (מיקרופלין) 1 שן שום 1/2 יחידות צ'ילי אדום קורט …

2022

ינואר 12

טארט לימון מתכון הסכין והקרש

טארט לימון

מרכיבים: 150 גרם קמח 90 גרם חמאה (=לייצב את הקרם). 40 גרם אבקת סוכר 35 גרם ביצים קורט מלח חצי כפית זסט לימון מלית: 100 גרם מיץ לימון 140 גרם סוכר …

2022

ינואר 10

טורטליני דלעת עם חמאה חומה ומרווה-שף פרטי מתכון

טורטיליני דלעת צלויה בחמאה חומה ואגוזי לוז

מרכיבים: בצק פסטה: 200 גרם קמח פסטה 50 גרם דורום 2 ביצים 1 כף שמן זית 1 כף מים מעט מלח מלית: 100 גרם ריקוטה טרייה 100 דלורית צלויה 20 גרם פרמזן …

2022

ינואר 10

מידות עשייה בשר טיפ הסכין והקרש

מידות עשייה או טמפרטורה פנימית

מידות עשייה / טמפרטורה פנימית בקר סוג הנתח בלו/ Bleu רייר/ Rare מדיום/ Medium/ Rose וול דאן WD פילה בקר 40 50 58 68-70 אנטרקוט 40 54 60 68-70 סינטה 40 52 62 68-70 נתח קצבים 40 54 62 68-70   טלה סוג הנתח בלו/ Bleu רייר/ Rare מדיום/ Medium/ Rose וול דאן WD צלעות טלה - - 59 67 אוכף טלה - - 59 67 שוק טלה - - 65 70   חזיר סוג הנתח בלו/ Bleu רייר/ Rare מדיום/ Medium/ Rose וול דאן …

2021

דצמבר 27

מתכונים וטיפים הסכין והקרש-סלט מגדרה

סלט מג'דרה

מרכיבים 2 בצלים 2 כפות שקדים גפרורים 30 גרם שמן זית 1 כפית זרעי כמון שלמים 100 גרם עדשים שחורות 1 יחידות מקל קינמון מעט מלח 1 לימון 10 גבעולי …

2021

דצמבר 27

ספרינג רולס תאילנדיים

מרכיבים עלי סיגר/ אגרול אצה טרופה, להדבקת הגלילים שמן לטיגון עמוק למלית נאם פריק- מי צ'ילי 100 גרם בשר עוף טחון 1 כף רוטב סויה 1/2 כפית סוכר 30 גרם אטריות …

2021

דצמבר 27

אסאדו בישול ארוך- שף בשרים באר שבע

איך לפרק ברווז?

פירוק ברווז סופגים עם נייר נוזלים. מורידים כנפיים (החלק השני). מורידים את הגרון- ומורידים ממנו את השומן – שומרים (מורידים את הwish bore). פותחים את העור של השוקיים ופורקים את …

2021

דצמבר 22

ציר בקר/עגל

מרכיבים 3 קילו עצמות בקר/ עגל (ללא מוח) 3 יחידות גזר 2 יחידות בצל 1 יחידות כרישה 2 גבעולים סלרי אמריקאי/ 1 ראש סלרי 5 שיני שום 2 עגבניות (חוצים …

2021

דצמבר 22

אסאדו - שף בשרים בבאר שבע

למה לבחור את "הסכין והקרש" לאירועים עסקיים?

שף פרטי הוא הבסיס לכלל האירוע והצלחת האירוע תלויה בהצלחת השף הפרטי/ הקייטרינג שהוזמן לאירוע. שף שנכשל עלול להרוס את האירוע! על כן, ישנה חשיבות רבה לבחירת השף המתאים לאירוע שלכם. במידה …

2021

דצמבר 22

דילוג לתוכן