אודות

אודות - "הסכין והקרש"

"להתאים את האוכל לאנשים" זה אחד המרכיבים החשובים בלייצר אווירה. בין אם זה אירוע חברה, חתונה או כל שמחה- אני והצוות שלי נדע לבנות את התפריט במיוחד למידות שלכם".

"הסכין והקרש", בניהולו של השף עדי אליהו, מעניקה שירות של אירועי בוטיק, קייטרינג וארוחות שף פרטיות. חברה זו מציעה מגוון רחב של תפריטים המותאם לבקשת הלקוח ולאופי האירוע.

צוות הסכין והקרש נוהגים להשתמש בחומרי גלם יוקרתיים ביותר ולהתאים את התפריטים לעונה הרלוונטית.

"הסכין והקרש" מתמחה באירועים גדולים (כגון: חתונות, בר מצוות וכדומה) אך מותאמת גם לאירועים קטנים בבית הלקוח. הסכין והקרש מעניקה ללקוחותיה חווית שירות ייחודית!

ארוחת קוקטיל -פינגר פוד -הסכין והקרש-שף פרטי באר שבע

מילות השף

שמי עדי אליהו, מאז ומתמיד הייתה בי אהבה ותשוקה לבישול.
לאחר שסיימתי את לימודיי בבית הספר "דנון" למקצועות הקולינריה, התחלתי לממש את חלומי ואת אהבתי למקצוע הבישול.
החיבור שלי עם אוכל ועם שירות אנשים הינו חלק בלתי נפרד ממני ומשגרת חיי היום יומית, זוהי למעשה הדרך שלי לבטא את עצמי.
האירועים שלי מאופייניים במתן רמת שירות גבוהה ללקוח וכן בשימוש בחומרי הגלם היוקרתיים והטריים ביותר שיש לשוק להציע.
באירועים שאני מפיק חשוב לי מאוד לתת דגש על הפרטים הקטנים. חשוב לי ליצור מנות צבעוניות בעלות צורת הגשה יוקרתית וייחודית.
 המטרה שלי היא לייצר ללקוח חוויה ייחודית ובלתי נשכחת. אני שמח להזמין אתכם לחגוג יחד איתי את האירועים שלכם, את כלל השמחות והאירועים הבלתי נשכחים בחייכם!
זאת יכולה להיות ארוחה זוגית רומנטית או חתונה עם מספר רחב של אורחים.
 לא משנה באיזה אירוע מדובר, אני מתחייב להפיק לכם את האירוע המושקע ביותר ברמה הגבוהה ביותר.

פילה בקר וציר בקר מצומצם-שף פרטי הסכין והקרש באר שבע

הכירו את השף

"סיפורים קל לכתוב מהסוף. הסיפור שלי התחיל מילדות. מאז ומתמיד ידעתי שאני אוהב לבשל אבל לעולם לא האמנתי שאצליח לגרום לאנשים לחייך דרך האוכל. אוכל זה ניחוחות, זה טעמים אבל זה בעיקר זיכרונות. בואו נייצר זיכרונות יחד".

עדי אליהו הינו שף צעיר יצירתי ומוכשר והבעלים של "הסכין והקרש".
עדי בישל לאורך כל חייו ועוד מילדות נהג לסייע לאימו במטבח הביתי שלהם. לאחר שירותו הצבאי, עדי החל ללמוד בבית הספר הקולינרי "דנון". לצד זה, עדי עבד ואף ניהל מטבחים של מסעדות רבות בארץ. בשנת 2019 עדי יצא לדרך עצמאית כאשר הקים את "הסכין והקרש". עדי נוהג להשתמש בחומרי גלם היוקרתיים והטריים ביותר שהשוק מציע ומרבה לשנות את תפריטיו בהתאם לעונה.

דילוג לתוכן